Prajitura cu caise

de Mitinita in Prajituri, 21 Aug 2011 | 6173 vizualizari

 

Prajitura cu caise, un delicu de sezon

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru prajitura cu caise
  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 7 gr praf de copt
  • 1/2 pachet de unt la temperatura camerei
  • 1/3 cana de lapte
  • caise,cred ca am avut vreo 7-8
  • varf de praf de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu caise:

Cum se prepara prajitura cu caise

Se mixeaza zaharul cu ouale,apoi se adauga untul si laptele.

Separat,se amesteca faina cu praful de copt si sarea.

Se adauga la amestecul de oua si se incorporeaza usor. Nu trebuie amestecat mult,numai cat sa fie incorporat.

Se spala caisele si se taie in jumatati.

Se adauga compozitia intr-o tava de 22x28 cm si se aseaza jumatatile de caise peste.

Se da la cuptor cam 30-40 de minute...am uitat sa cronometrez ca imi cunosc cuptorul. Cand miroase a ce am pus la cuptor stiu ca e gata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (92)

Mitinita 1

16.09.2011, 00:08

Boss,am facut o tocanita cu ras el hannouth (cam des de cand am descoperit condimentul asta) si un crumble cu mere. In schimb am primit doua torturi am fost cuminte,cate o feliuta subtire,dar am avut liber la vin rosu

Mitinita 1

16.09.2011, 00:09

Xandrinne,iti multumesc

Mitinita 1

16.09.2011, 00:10

Multumesc mult Ancuta...uite ca eu n-am mai apucat sa raspund inainte de miezul noptii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura ,, Gibanica,,