Este o delicioasa prajitura cu un gust si aroma inconfundabile.Moale,pufoasa,cremoasa,aromata incanta papilele gustative ale oricui.
Blat: Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema spumosa,deschisa la culoare.Se adauga cafeaua,zeama de lamaie si se omogenizeaza bine.La urma se adauga faina cu cacaoa si praful de copt,apoi albusurile batute spuma.Se amesteca incet,de jos in sus pana se omogenizeaza,apoi se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana trece de proba scobitorii.Se scoate blatul din cuptor si se lasa sa se raceasca.
Crema: Ouale intregi se bat cu zaharul,vanilia si cafeaua, pe foc, pana se ingroasa.Cand are consistenta unei smantani se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.Untul se spumeaza bine si se adauga ,treptat,crema racita. Blatul se poate taia in doua pentru a se umple cu crema sau se poate pune deasupra,crema. Deasupra se rade ciocolata sau se face o glazura din 100ml frisca,100ml cafea,200gr ciocolata.
Se topeste totul pe foc si,dupa ce s-a racorit,se toarna peste prajitura. Inainte de a servi,se da la rece.