Ei uite că am ajuns și la rețeta nr. 650! Vă aduc un dar virtual, o prăjitură super simplă, aromată și ciocolatoasă! Poftă bună!
Ouăle se amestecă cu zahărul tos, zahărul vanilinat, smântâna, untul topit până se omogenizează toate ingreedientele. Apoi se adaugă făina, praful de copt și pudra de cacao, amestecate și cernute, înglobându-se ușor până ce se obține un aluat omogen, cam ca și cel ptr chec. Se toarna aluatul obținut într-o tavă tapetată cu foaie de pergament și se dă la cuptorul preîncălzit, la foc tare ptr cca. 10 minute, apoi se reduce focul la minim și se lasă cca. 40 de minute. După ce trece testul scobitorii se scoate prjitura și se lasă la răcit. După ce se răcește se toarnă glazura preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se ornează cu biluțe de ciocolată și perluțe.
Poftă bună!