Doua weekenduri la rand am facut aceasta prajitura. Prima data nu am apucat sa pozez, a doua oara era cat pe ce sa ratez din nou, noroc ca am " furat" primul rand si l-am pus bine.
Intr-un castron mixam untul cu zaharul,un praf de sare, apoi adaugam cate un ou, mixand pana se incorporeaza bine.
Cand am terminat de pus toate ouale, cernem deasupra faina amestecata cu cacao si praf de copt. Omogenizam compozitia si o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pentru crema de branza punem intr-un castron branza scursa, zaharul, zaharul vanilat, ouale si mixam. Adaugam smantana, apoi praful de budinca.
Turnam crema de branza peste blat. Spalam capsunile, le scurgem bine, le taiem coditele, apoi le taiem felii si le asezam deasupra. Dam tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, aproximativ 45 de minute (facem proba scobitorii - scobitoarea introdusa in centru trebuie sa iasa curata).
Lasam prajitura sa se raceasca inainte de servire.