Rasfatul de azi :)
Maruntiti biscuitii cu ajutorul unui robot de bucatarie
Intr-un bol amestecati biscuitii cu untul topit, scortisoara si cacao si rasturnati compozitia intr-o forma de tort detasabila (diametru 22 cm)
Presati bine baza de biscuiti si lasati apoi forma deoparte
Cu ajutorul mixerului bateti ouale cu zaharul, vanilia, adaugati apoi branza si smanatana si omogenizati pana obtineti o crema fina
Maruntiti ananasul proaspat cu ajutorul unui robot de bucatarie
Amestecati intr-un bol incapator bananele feliate, ananasul, nuca de cocos si crema de branza
Turnati amestecul peste biscuiti si coaceti prajitura in cuptorul preincalzit la 160 de grade, pentru 40 de minute
Verificati daca este inchegata apasand usor cu degetul.
Scoateti prajitura cand s-a rumenit deasupra si lasati-o sa se raceasca in forma
Scoateti apoi inelul detasabil si puneti prajitura la frigider pentru cel putin o ora inainte de servire