La Miha am vazut aceasta prajitura si am facut-o. Foarte buna.
Ananasul se scoatedin conserva si se pune la scurs.
Se mixeaza ouale cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul.
Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se face o spuma consistenta.
Se adauga uleiul, laptele si coaja de lamaie.
La final se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza.
Intr-o craticioara se pune zaharul la topit si cand devine lichid se pune frisca lichida si se omogenizeaza.
Pe fundul vasului de la slow cooker Crock-Pot 3.5 l se pun felii de ananas si se umplu si spatiile dintre felii.
Se toarna compozitia de caramel uniform.
Se pune si compozitia de chec.
Se pune capacul si se seteaza aparatul pe pozitia Low pentru 3 ore.
Se pune sub capac hartie absorbanta ca sa stranga vaporii care se formeaza.
Se face proba cu scobitoarea.
Se rastoarna pe un platou cu o miscare ferma si se lasa la racit.
Se portioneaza si se serveste.
Pofta Buna!