Prajitura Caramel

de Merisor in Prajituri, 18 Dec 2014 | 29989 vizualizari

COMENTARII (59)

Merisor 1

19.12.2014, 13:29

T I M E A 1

19.12.2014, 16:10

Meri sunt fragede , moi foile astea? Vreau sa le fac si eu si sa stiu la ce textura sa ma astept mai alse ca vreau sa fac cuiva si sa fie ok

Merisor 1

19.12.2014, 17:34

Timea, daa, sunt fragede, mai ales a doua zi si mi-a placut aluatul cat de frumos s-a intins.

Merisor 1

19.12.2014, 17:36

In reteta lor, spuneau ca trebuie sa intre 500 gr faina, mie mi-a intrat 800, ca era prea moale, dar stii cum e cu aluaturile astea, depind si de restul ingredientelor folosite.

Ina 1

19.12.2014, 21:26

Cat de frumoasa ti-a iesit si ce buna trebuie sa fie

CarmenBlue 1

20.12.2014, 21:13

arata spectaculos asa, ca de sarbatori

Andra_Constantinescu 1

20.12.2014, 23:19

A fost buna

Panacris 1

23.01.2015, 18:30

Bună și ideea cu uleiul Eu pun unt în glazură Foarte bună prăjitura

Ancutsa 1

05.12.2017, 15:22

Super buna! Si ce frumoasa e!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta ruseasca