Prajitura "Amandina"

de Miha in Dulciuri, 29 Apr 2009 | 35113 vizualizari

COMENTARII (14)

Irina 1

29.04.2009, 23:27

n-am cuvinte, miha...

Miha 1

30.04.2009, 11:10

Multumesc Irina!

Miha 1

24.10.2009, 22:52

Nicoleta, se insiropeaza. Multumesc de atentionare.

Catalin 1

24.10.2009, 23:42

Mister Jon, e normal sa fie varza daca in loc de zahar oi fi pus sare si-n loc de ulei ai turnat otet. Daca erai mai civilizat in comentariu, te-nvatam noi cum s-o dregi. Asa, nu iti pot spune decit ca ai trei mari probleme: esti nepriceput in bucatarie, esti necioplit in limbaj si iti lipsesc semnele de punctuatie de pe tastatura (sau nu stii sa scrii romaneste, ma rog).

ionix 1

25.10.2009, 08:22

tare comentariul lui Catalin...
Miha, sarut-mana pt amandina . Cu reteta asta chiar o s-o imbunez pe soacra-mea.

laura80 1

29.09.2010, 17:16

Arata foarte bine Miha

Miha 1

29.09.2010, 17:54

Multumesc Laura!

RuxyRux 1

05.02.2011, 00:36

La Favo...senzatie!!!

elena1988 1

04.03.2011, 16:57

mirela0911 1

19.01.2012, 21:24

Miha, ai putea sa-mi dai dimensiunea tavii, pls

Miha 1

19.01.2012, 22:19

25/35 cm Mirela.

mirela0911 1

20.01.2012, 06:58

Mersi Miha, pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ecler