Prajitura Adelina

de adelin_a in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 4470 vizualizari

 

o prajitura usoara ..special pentru invitati ..surpriza!!

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi pandispan
  • 250 gr de margarina rama
  • 700 ml de lapte
  • 3 lingurite cacao
  • un plic de zahar vanilat
  • 250 de zahar
  • ciocolata de menaj pentru decor
  • rom
  • 80 g de faina
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Adelina:

Se prepara crema din lapte, faina si cacao. Se pune pe foc si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Se lasa la racit. Intre timp margarina se amesteca cu zaharul pana devine..pufoasa. Duca ce s-a racit crema se pun cateva picaturi de rom, si se pune peste foi. Se lasa la racit .

Se decoreaza cu ciocolata menaj.

 

TIPS-URI

1

eu am mai pus si nuci maruntite bine!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Adelina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi fragede cu miere si crema de ciocolata, nuca si rom