Portofele cu sunca si cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 10022 vizualizari

 

Le-am vazut la Oana si le-am incercat.

 

INGREDIENTE

  • 400g aluat de foietaj
  • sunca de praga
  • cascaval
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu sunca si cascaval:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Se intinde pe masa si se taie in patrate sau dreptunghiuri, cum doriti.

Suca se taie patratele si cascavalul se rade.

Pe fiecare jumatate de patrat se pune sunca si cascaval.

Se ung marginile patratelor cu ou.

Se petrece jumatatea goala a patratelor peste umplutura si se apasa bine pe margini.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu ou si se presara cu cascaval pe deasupra.

Se introduc in cuptor pentru 25-30 minute pana se rumenesc frumos.

Sunt bune calde sau reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]