Pomana porcului

de claudiaO in Porc, 21 Noi 2014 | 5115 vizualizari

COMENTARII (15)

Adele 1

21.11.2014, 13:15

Buna

Lia_ 1

21.11.2014, 13:42

deja?

Bya Ralu 1

21.11.2014, 13:51

vin si eu la masa

babi5 1

21.11.2014, 13:54

claudiaO 1

21.11.2014, 13:54

Lia_1 - deja ce pai daca era pofta la popor

claudiaO 1

21.11.2014, 13:55

Mai Bya...a fost aseara ...pt azi nu a mai ramas nici macar putina mamaliga sa mananc si eu rece cu branaza

Bunica 1

21.11.2014, 14:02

Să vă fie de bine!

simona72 1

21.11.2014, 14:06

Ce buuun!!

Merisor 1

21.11.2014, 14:14

Vaaaaai! Maine particip si eu la asa ceva

mirela0911 1

21.11.2014, 14:33

Demult nu am mai mancat asa ceva!

mihaelar63 1

21.11.2014, 14:55

ce frumos este rumenita !!!

MotanLaOale 1

21.11.2014, 15:32

Gherca Daniela 1

21.11.2014, 16:45

dantes 1

21.11.2014, 17:34

Buna!

Rocsi 1

21.11.2014, 21:00

Stiu cat este de buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la ceaun (scazuta)