Plov "плов"

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2009 | 29161 vizualizari

COMENTARII (5)

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:01

Carne de pui?????
Original e cu carne de berbec!
Sau n-ai vrut sa fie mancarea atat de grasa incat cei care o mananca vor fi obligati sa bea ceai fierbinte citeva ore ca sa nu aibe probleme cu "digestia"!!!

Sper ca nu te superi pe mine ca tot timpul te "trag de maneca"!

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:17

vrei sa-ti trimit poze cu plov? da-mi adresa de mail!

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:18

Как готовить узбекский плов.

http://www.youtube.com/watch?v=CRnxWuBvc4E&feature=fvw

MazdaRX8 1

05.06.2009, 17:34

Uzbek mamas and respectable cooks only make plov using lamb fat. Who can argue? Lamb fat is tasty and the calories would be lost otherwise. In Uzbekistan they use lamb tail fat, called kudryuka !!!! citat din: http://fxcuisine.com/default.asp?language=2&Display=97&resolution=high

luminita20_2006 1

05.06.2009, 17:50

da aici ai dreptate....dar la mine nu se mananca carne de oaie.....uzbecii mananca asa...de aceea am optat sa pun reteta cu carne de pui

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]