Platou cu carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 4221 vizualizari

 

E un platou care contine mai mutle tipuri de carnati traditionali de aici...

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati alheira de pui
  • 1 carnat morcella (de sange)
  • 1 carnat gros de morcella cu orez si sange
  • carnat de porc negru
  • paine de porumb (broa)
  • usturoi, ulei d emasline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu carnati:

- Morcella in sange si carnatul de porc negru se cresteaza si se prajeste in alcool (intr.un vas de ceramica) sau se pune pe gratar asa intreg. Apoi se taie feliute.

- Alheira se prajeste in tigaie asa intreg, avand grija sa nu crape. La final se taie bucati mai mari.

- Morcella cu orez (un fel de caltdabos dar cu sange) se feliaza. Intr-o tigaie se pune ulei de masline si usturoi zdrobit doar (necuratat)- se prajesc feliutele...Intre timp pregatim patratele de felii de broa (paine de porumb) si o asezam pe un platou. Scoatem feliile de morcella pe paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume