Acestea se fac tot pentru hram.
Aluatul se prepara astfel: se cerne faina intr-un vas adanc. Facem loc la mijloc unde punem drojdia inmuiata cu 2 linguri de zahar si 100 ml din laptele caldut, dupa care lasam o jumatate de ora la crescut. Adaugam galbenusurile frecate cu zahar, sarea si coaja rasa de lamaie si incepem sa framantam adaugand cate putin lapte caldut pana cand se dezlipeste aluatul de pe mana. La urma adaugam cate putin ulei si framantam pana se termina uleiul. Lasam la crescut acoperit cu un prosop pana aluatul isi dubleaza volumul.
Pregatim umplutura: se amesteca branza de vaca cu telemeaua faramitata ,cu ouale si coaja de lamaie.
Intinzi aluatul pe o suprafata presarata cu faina ,rupi bucati mici si le intinzi cu sucitorul .Pui din umplutura de branza ,apoi strangi capetele la mijloc. Ungi cu albus de ou batut ,le pui in tavi unse cu ulei.Arzi cuptorul si le dai la copt.Cand s-au copt,cam dupa o oara,le scoti din cuptorul de paine si le presari cu nuca de cocos.Le lasi sa se raceasca putin.