Placinta foietaj cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Dec 2013 | 26325 vizualizari

COMENTARII (40)

RuxyRux 1

29.12.2013, 21:14

Dana

RuxyRux 1

29.12.2013, 21:14

Val scumpo....cine ti-a spus ca vreau sa scap? ) Abia te asteptam

RuxyRux 1

29.12.2013, 21:15

Bunicaaa...draga mea Bunica...multumesc frumos

madi_marin 1

29.12.2013, 21:15

belea de buna trebuie sa fie!

RuxyRux 1

29.12.2013, 21:15

Ralu, multumesc mult!

RuxyRux 1

29.12.2013, 21:16

Madi...mai ales fierbinte...e mama mamaaaa...pup cu drag fata frumoasa!

RuxyRux 1

29.12.2013, 21:17

PanaCrisule drag...multumesc muuult!

Rocsi 1

29.12.2013, 21:26

Tare rumena si faina

RuxyRux 1

29.12.2013, 21:37

Rocs drag...multumesc e tare buna

Lavinia 1

29.12.2013, 21:47

o bunatate

RuxyRux 1

29.12.2013, 21:47

Multumesc Lavi draga mea

Pushaa 1

29.12.2013, 21:55

ce delicioasa!!!!

RuxyRux 1

29.12.2013, 22:09

Multumesc mult!

laura_n 1

30.12.2013, 16:47

bestiale, ador placintele sarate

RuxyRux 1

31.12.2013, 13:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanakopita