Placinta cu urda si marar

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2011 | 13471 vizualizari

 

Am incercat si alta varianta

 

INGREDIENTE

  • 1pachet de foi de placinta
  • 1kg de urda
  • 6oua
  • 3legaturi de marar
  • frunzele de la 2legaturi de ceapa verde
  • sare
  • 100g unt topit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu urda si marar:

Amestec urda cu ouale batute,mararul taiat,de asemenea si ceapa tocata marunt si sare in situatia in care urda nu este sarata;pe foaia de placinta unsa cu unt pun 3linguri de umplutura,o rulez si o pun intr-o forma rotunda,de asem,enea unsa cu unt;procedez asa pana se umple forma,deasupra,pun 1ou batut cu 2-3 linguri de lapte,iaurt sau smantana si dau la cuptor la foc moderat 30-45min si se taie du pe s-a racit

TIPS-URI

1

se serveste rece alaturi de o bere

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu urda si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu spanac si ciuperci