Placinta cu paste si ghebe

de Lau in Paste, 29 Oct 2015 | 2787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste(penne)
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 cutii sardine in sos
  • 200 g ghebe fierte
  • 1 cutie rosii in suc
  • sare
  • piper
  • 5 foi de placinta
  • 100 g cascaval
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu paste si ghebe:

Intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt in putin ulei de masline,cand devine transparenta adaugam ardeii tocati marunt si lasam sa se caleasca impreuna cca 3 min dupa care adaugam ghebele,sardinele cu tot cu sos,rosiile tocate impreuna cu sucul,sare si piper dupa gust amestecam si lasam sa fiarba cca 5 min.

Intr-o oala fierbem pastele in apa cu sare timpul indicat pe ambalaj,le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa rece.dupa care le amestecam cu sosul.

Intr- o tava unsa cu ulei adaugam 3 foi de placinta unse cu ulei,adaugam pastele si deasupra adaugam cele 2 foi de placinta unse cu ulei.

Adaugam cascaval ras deasupra si dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu paste si ghebe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Gicuta 1

30.10.2015, 00:43

Lau 1

30.10.2015, 09:09

Panacris 1

28.06.2023, 11:38

Interesantă combinație!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu pui in sos, la cuptor