Cernem faina intr-un vas, facem o gaura la mijloc, adaugam sarea si zaharul pe margine. Adaugam drojdia dizolvata in putina lapte caldut, untura, ouale batute bine, coaja rasa de la o lamaie si treptat laptele. Framantam o coca elastica si nelipicioasa. Acoperim si lasam la dospit cca 1 ora. Intre timp pregatim umplutura.
Merele le spalam si le dam prin razatoarea mica. Intr-o caratita adauga untul, merele, zaharul si scortisoara dupa gust. Punem oala pe foc si lasam sa se caleasca putin amestecand continuu. Dam deoparte si lasam la racit.
Pe mijloc pe lungime adaugam merele si deasupra nuca macinata. Marginile la foaie le taiem fasii cca 2-3 cm dupa care le aducem peste mere o impletitura. Procedam la fel si cu celelalte .Punem in tava tapetata cu hartie de copt si lasam la dospit 15 min. Le ungem cu galbenus de ou desfacut cu lapte. Dam la cuptor cca 30 minute sa se rumeneasca frumos