Cu branza dulce a fost,cu sarata a fost,de ce sa nu fie si cu mere.....
PS.Ce se mai copiaza pe saitul asta,ceva de speriat.Cum apare ceva hop pe nou...:))
Pregatim aluatul: intr-un castron punem faina ,in mijloc facem o adancitura in care punem zaharul, sarea si drojdia sfaramata, adaugam un pic de lapte caldut si omogenizam. Lasam cca 15 minute sa creasca maiaua, apoi adaugam ouale, smantana si incepem sa framantam, adaugand lapte caldut pana aluatul devine ferm. La final adaugam margarina topita si mai framantam cca 15 minute.
Lasam aluatul sa creasca 1 ora, apoi il impartim in doua parti egale .Forman doua cercuri din cele doua parti de aluat. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt primul aluat, intindem pe suprafata aluatului merele calite, sa fie cat de cat uniform, punem aluatul doi si strangem marginile.Taiem de jur imprejur raze pe care le rasucim, in mijloc punem felii de mar si presaram zahar brun.
Dam tava la cuptorul preincalzit cca 1 ora
1
cu 20 min inainte sa fie gata,ungem cu ou si presaram zahar brun