Placinta copilariei mele...e foarte fragedaaaa...iar daca ramane si pe a2a zi, e si mai frageda:P
Intr-un bol mai mare se freaca bine zaharul cu oul apoi se adauga uleiul si se amesteca bine.
Se adauga apa, apoi se toarna in ploaie faina, care a fost amestecata cu praful de copt.
Se formeaza un aluat care nu se lipeste de maini.
Merele se curata de coaja, se spala bine si se dau prin razatoare, apoi se amesteca cu cele 5 linguri de zahar.
Aluatul se imparte in 2 si se intind 2 foi.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt si unsa bine cu unt se intinde prima foaie de aluat, se pun merele pe care le scurgem bine de zeama lasata, apoi punem si a2a foaie de aluat.
Dam la cuptor pt cca 25-30 min la foc mic...sau pana trece testul cu scobitoarea.
Dupa ce scoatem din cuptor, pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!!