File-ul de curcan l-am taiat cubulete mici pe care le-am prajit in foarte putin ulei de masline. Cand carnea s-a rumenit pe toate partile, am adaugat mazarea, porumbul, ceapa si morcovii tocati marunt si le-am lasat 1-2 minute sa se caleasca impreuna. Am adaugat apoi supa, laptele si condimentele. Am lasat pe foc pana cand a scazut lichidul. Cand am luat de pe foc am pus 2 linguri de iaurt si mustarul de Dijon si am amestecat bine.
Pentru aluatul de paine am amestecat ingredientele enumerate si am framantat putin. Aluatul este mult prea mult doar pentru placinta, restul se poate folosi pentru paine sau langosi.
Intr-o forma rezistenta la temperaturi inalte am pus aluat de paine astfel incat am imbracat fundul si marginile formei. Am pus carnea si legumele, apoi am acoperit cu un capac de aluat de paine. Am uns capacul cu putin iaurt si am presarat seminte de susan
Am copt la 160 grade Celsius pana cand a fost frumos rumenit.