Placinta cu ficat de pui si legume

de katty in Ficat, 27 Noi 2017 | 1796 vizualizari

 

TARTE si PLACINTE rumenite si iscusite

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat pui
  • 200 gr legume congelate(morcov, mazare, fasole verde, porumb)
  • 1lingura ulei
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 200 gr rosii pasate
  • 500 gr cartofi
  • 20 gr unt
  • 2 linguri parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ficat de pui si legume:

Spalam ficatul si il taiem cubulete mici. Il punem in uleiul incins si amestecam pana incepe sa se rumeneasca usor.

Adaugam legumele congelate, le lasam putin sa se inmoaie, apoi stingem cu rosiile. Adaugam sare, piper, rozmarin si lasam sa dea 1-2 clocote.

Turnam amestecul intr-o forma.

Curatam cartofii, ii spalam, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu putina sare pana se inmoaie. Scurgem apa de pe ei, adaugam untul si parmezanul ras(1 lingura) si ii sfaramam. Omogenizam bine si punem cartofii peste ficatii amestecati cu legume.

Presaram deasupra parmezanul ramas si dam forma la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ficat de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de ficatei cu cascaval