Placinta cu branza si stafide "Profa”

de nico15 in Dulciuri, 12 Dec 2010 | 5478 vizualizari

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

12.12.2010, 10:19

Profa...de la profi? arata tare bine oricum

diaconta 1

12.12.2010, 10:29

Dupa compozitie,trebuie sa fie un aluat foarte fraged felicitari "Profa Nico"

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 11:22

yummi

Rocsi 1

12.12.2010, 13:57

o mare bunatate

LUK 1

12.12.2010, 14:44

si eu am facut...un pic altfel reteta dar e buna!

nadina73 1

12.12.2010, 16:16

daca e cu brnaza e super bun

nico15 1

12.12.2010, 16:26

Eu acum urmez un curs de bucatari la fundatia "Leonardo Murialdo" si reteta aste ne-a dat-o profa cu care facem teorie, asa ca am vrut sa o diferentiez de alta reteta de placinta si i-am dat numele asta.

tanyapatap 1

12.12.2010, 18:20

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:50

buna buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri