Imi era de multa vreme pofta de ea, imi place foarte tare mai ales ca imi aminteste de copilarie....
Amestecam intr-un vas...apa calduta cu uleiul, cele 3 linguri de zahar, sarea si apoi dizolvam drojdia. Lasam la dospit 10-15 min punem faina si obtinem un aluat bun si nelipicios. Lasam din nou 15 min la dospit. Impartim alatul in doua.
Facem compozitia de branza, amestecand branza, smantana cu ou, apoi cu zahar, stafide, coaja de portocala si vanilie.
Intindem foaia( eu intind direct pe foaia de copt), apoi punem jumatate din compozitia de branza si stafide. Rulam usor si asezam in tava cu tot cu foaia de copt. Procedam asa si cu a doua foaie.
Punem si a doua placinta in tava si ungem cu galbenusul batut cu lapte.
Dam la cuptor pentru aproape o ora( la 180 grade). Verificam sa fie rumenita si coapta in interior.
Servim cu mare pofta si placere.... e delicioasa!