Mai avem nevoie de 2 galbenusuri si 3 linguri de smantana.
Pentru foi procedam astfel: punem ouale intr-un vas si le batem bine de totl adaugam uleiul, apa zaharul, praful de copt stins in otet , zaharul vanilat, esenta si batem in continuare cu telul pana se topeste zaharul. Adaugam treptat faina cernuta ( daca vi se pare moale aluatul mai puneti faina) si framantam bine bine si impartim alautul in 4 parti egale.
Pentru umplutura: amestecam ouale cu branza dulce, telemeaua data prin razatoare, coaja de lamaie, stafidele care le-am lasat la inmuiat in apa calduta pentru 15 minute si zaharul.
Intindem prima foaie si o asezam in tava, nu inainte de a unge-o cu margarina si a o tapeta cu faina. Punem umplutura, apoi foaie numarul 2, umplutura, foaia numarul 3 , umplutura si ultima foaie.
Lasam la cuptor pentru 25- 30 de minute (cam atat a durat la mine pana s-a inchegat cat de cat ) dupa care o scoatem si punem peste amestecul dDupa ce s-a racit o feliem.