Va voi dezvalui in continuare, cum si unde mai puteti folosi gutuia in afara de dulceata si placinta; eu am folosit aceasta metoda pentru ca fetele mele nu mancau placinta cu bostan si sincera sa fiu,nici eu!!! asa ca am combinat cu aceste fructe si aproape ca nu se simte bostanul.
Bostanul curatat de coaja,gutuile si merele spalate,le dam pe razatoarea cu ochiuri mari,le punem intr-un vas pe foc impreuna cu 1lingura unt si zahar;
amestecam mereu iar cand a scazut tot sucul ce l-au lasat,dam vasul deoparte si amestecam scortisoara si miezul de nuca taiat cu cutitul;
pe masa de lucru punem cate doua foi de placinta unse cu unt topit,3-4linguri de umplutura,rulam si punem in tava de placinta de asemenea unsa cu unt;
procedam asa pana terminam ingredientele;lasam tava la cuptor 40min la foc moderat,dupa ce placinta s-a rumenit,scoatem tava,acoperim cu un prosop de bucatarie,iar dupa ce s-a racit,pudram cu zahar si servim.
Va sfatuiesc sa incercati si nu veti regreta!!