Se cerne faina intr-un vas mai mare. Se face gaura in mijloc, se adauga drojdia, un praf de sare, 2 linguri zahar si putin lapte caldut. Se lasa 15 minute, dupa care se adauga restul de zahar, coaja de lamaie, laptele treptat. Framantam un aluat care sa nu sa se lipeasca de maini (eu la final framant putin cu ulei)
CREMA 1-se pun 500 ml lapte cu 250 g zahar la fiert. 3 linguri de faina se amesteca cu putin lapte si se adauga cu laptele cand fierbe. Amestecam continuu pana se ingroasa. La final se adauga untul si se amesteca pana se topeste. Se opreste focul si se adauga zeama de la o lamaie, apoi se lasa la racit.
CREMA 2-300 ml lapte cu zahar se pun la foc. 2 linguri de faina se amesteca cu cacao SI putin lapte. Adaugam peste lapte si amestecam pana se ingroasa. Oprim focul si adaugam esenta, apoi lasam la racit
Aluatul il impartim in 3. Luam cate o bucata si o intindem in foaie. Adaugam crema de lamaie si rulam cu grija. Asezam in mijloc in forma de cerc in tava unsa si tapetata cu faina. A 2-a bucata o intindem si adaugam crema de cacao, rulam cu grija adaugam in tava in continuare. Ultima bucata o intindem si o ungem cu crema de lamaie, adaugam in tava.
Ungem cu oul batut cu putin zahar si dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste deasupra. Lasam sa se raceasca in tava