Plachie de peste

de Pasiune pentru bucatarie in Peste, 12 Sep 2010 | 10774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti(macrou am avut)
  • 3 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei micut
  • 3 rosii
  • 1 pahar bulion
  • usturoi
  • condimente,ulei,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Pestii se taie bucati potrivite,se condimenteaza,se trec prin faina si se rumenesc putin in ulei.

Intr-o cratita se pune ulei si ceapa taiata solzisori.Cand ceapa este sticloasa se adauga morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat marunt.Cand legumele s-au inmuiat se adauga rosiile tocate si bulionul si se mai lasa pe foc 5 min.Pestele se pune peste legume si se lasa pe foc aprox 15 min.La final se condimenteaza si se adauga usturoiul.
Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:23

ce salivez...............................minunat arata...........

ionix 1

14.09.2010, 08:54

@Andreea te cred cand te hotarasti fac eu casting, sigur va fi coada

Ina 1

14.09.2010, 09:15

ce bine arata! > Felicitari, Bitza=D

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Macrou cu legume la cuptor