Pizza turceasca

de Lau in Pizza, 28 Sep 2013 | 3190 vizualizari

 

by Miha

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 125 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie
  • 1 cana faina integrala
  • 1 cana faina alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 300 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • boia de ardei
  • oregano
  • cascaval
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza turceasca:

Aluat-drojdia se amesteca cu zaharul dizolvat in lapte,turnam amestecul peste faina amestecata cu sarea. Framantam un aluat elastic usor lipicios, acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.

Umplutura-ceapa,ardeiul se curata si se toaca marunt,se calesc in putin ulei,adaugam carnea tocata si lasam sa se prajeasca putin impreuna. Adaugam condimente dupa gust, rosiile curatate de coaja si pasate, amestecam si lasam sa fiarba pana scade zeama. Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat si oregano,

Impartim coca in 4  si fiecare bucata o intindem in forma lunguiata. Punem o parte de umplutura in mijloc,lasand marginile libere. Adaugam cascaval ras pe ochiuri mici. Ridicam marginile peste umplutura si capetele le ridicam usor formand barcute.

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,

Servim cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza turceasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu pui