Este cea mai rapida reteta de pizza si cea mai gustoasa!
A devenit masa de fiecare duminica seara.
Ingrediente:
Salamul se taie in cubulete mici, sunculita se taie feliute subtiri,ardeiul kapia se curata si se taie rondele ca si rosia si se scot samburii de la masline.
Blat:
Se amesteca ouale cu telul, se adauga iaurtul, sarea, piperul, uleiul si se continua amestecarea adaugand faina lingura cu lingura pana la obtinerea unei consistente asemanatoare celei de chec. Se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, dupa care se introduce la cuptor la temperatura maxima cca 15-20 minute.
Pizza:
Dupa ce se scoate tava din cuptor,blatul se portioneaza si se unge cu putin ketchup pe toata suprafata dupa care se reintroduce in cuptor pentru inca aproximativ 5 minute. Se scoate tava, se presara un strat de cascaval ras si se adauga ingredientele pe rand. Dupa ce am pus toate ingredientele se mai presara putin cascaval ras pe deasupra si se introduce la cuptor pentru cca 10-15 minute (pana se rumeneste).