Pizza pe paine cu branza topita

de Rocsi in Pizza, 5 Ian 2011 | 10682 vizualizari

 

Vazusem in post la nadina pizza pe franzela parca...doua zile ma gandeam doar la ea...asa ca ,atunci,dupa doua zile de pofta,mi-am facut...e delicioasa...multumesc nadina...

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine
  • 4-5 felii pastrama
  • 2-3 ciuperci intregi,conservate
  • 2 triunghiuri branza topita
  • cascaval
  • 2-3 felii gogosar in otet
  • 5-6 masline
  • keiceap
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine cu branza topita:

Pastramioara o taiem cubulete.

ciupercile le spalam si le taiem bucatele mici.

gogosarii ii tocam marunt.

maslinele le taiem felioare.

luam feliile de paine si le ungem cu branza topita.

peste punem pastrama si ciupercile.

apoi maslinele si gogosarii in otet.

la urma radem niste cascaval deasupra.

punem feliile intr-o tava,tapetata cu hartie de copt.

dam tava in cuptorul incins cam 10 minute.

scoatem din cuptor,punem keiceap si servim.

sunt foate delicioase,mai ales gogosarul in otet ii da o tenta acruta si gustoasa.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe paine cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (28)

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Elena

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Adry

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Diana multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]