Se amesteca apa cu drojdia si zaharul si se lasa cateva minute, apoi se adauga treptat peste faina, amestecand cu mainile pana se obtine un aluat.
Se transfera pe o suprafata presarata cu faina si se framanta pana devine un aluat elastic si catifelat.
Se transfera intr-un vas curat, se acopera cu folie alimentara si prosoape si se lasa sa creasca in loc cald pana isi dubleaza volumul.
In vasul unui robot de bucatarie sau blender, se adauga toate ingredientele pentru sosul de rosii si se transforma in pasta.
Cu mainile unse cu ulei, se imparte aluatul in 8. Fiecare bucata se modeleaza sub forma de disc. Se incalzeste o tigaie grill sau un gratar, la foc mare si se adauga o bucata de aluat. Se gateste 4-5 minute, se intoarce, se unge cu sosul de rosii, se aseaza bucati de Mozzarella deasupra si frunze de busuioc si se lasa pana cand branza s-a topit. Se transfera pe o farfuie si se presara cu sare si se stropeste cu ulei de masline.
Se procedeaza la fel cu restul ingredientelor.