Pizza la multicooker

de camelia75 in Pizza, 15 Mai 2014 | 9019 vizualizari

 

Pizza – timpul de coacere a fost mai scurt,iar blatul nu s-a lipit deloc de cuva vasului.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 500 g faina
  • 250 ml apa
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • 1 lingurita rasa cu sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • Ingrediente toping:
  • 200 gr ciuperci (conserva)
  • 100 gr porumb
  • 200 gr salam/sunca
  • 50 gr masline feliate
  • 150 gr mozzarella
  • 4 linguri ketchup
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la multicooker:

1.Puneti intr-un castron/bol faina cernuta,uleiul,sarea si drojdia,apoi adaugati apa calduta.Framantati pana obtineti un aluat elastic si nelipicios.
Acoperti castronul cu prosop curat si lasati la crescut 1 ora.(daca timpul nu va permite puteti sari peste acest pas)
2.Impartiti aluatul in 6 parti egale si intindenti-l cu ajutorul sucitorului.
3.Ungeti cu putin ulei vasul multicooker-ului si puneti aluatul. Cu ajutorul unei pensule intindeti ketchupul,apoi puneti jumatate din mozzarella rasa,sunca/salamul,maslinele si ciupercile spalate si bine scurse de apa.Deasupra radeti restul de mozzarella si ornati cu putin ketchup.
4.Apasati butonul MENU,selectati programul BAKE si temperatura de 180 gr.Apasati COOKING TIME si selectati 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]