Pizza fara blat

de Mirela Suba in Pizza, 29 Apr 2013 | 15765 vizualizari

 

Este cea mai usoara pizza posibila! Si de asemenea foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri ulei
  • 80 gr cabanos(2 buc)
  • 120 gr salam sau parizer
  • 100 gr ciuperci
  • 3 linguri ketchup
  • oregano
  • ardei rosu
  • cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza fara blat:

Ouale se bat cu mixerul intr-un bol mai mare,se adauga apoi uleiul si treptat faina. Dupa ce devine ca si o crema mai groasa se adauga oregano si ketchup-ul,apoi ciupercile taiate marunt si cabanosul si salamul.

Intr-o tava se pune foaie pergament si apoi se pune aluatul obtinut,se rade cascaval deasupra,eu de preferinta pun mai mult cascaval si ardeiul rosu taiat felii, si se baga la cuptorul incins in prealabil.

Se verifica in felul urmator: se scoate tava afara si se ridica de un colt foaia de pergament,daca blatul este rumen la baza atunci este gata!

Va doresc Pofta Mare la pizza :)!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza fara blat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Mirela Suba 1

29.04.2013, 13:23

pt mine este o reteta super rapida si cand imi este pofta imediat o prepar,ma bucur ca v-a placut

Rocsi 1

29.04.2013, 20:31

Buna

Sim0na 1

30.04.2013, 11:44

buna tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza pepperoni