Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz

de Valclaudia in Pizza, 13 Mai 2016 | 3445 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 gr. faina semi
  • 50 gr.tarate de ovaz
  • 1/4 cubulet de drojdie
  • putina sare
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 125 ml apa calduta
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri masline taiate bucatele

Topping:

  • 4 linguri mari ketchup de casa
  • 2 felii cascaval feliat
  • 150 cascaval ras
  • cateva masline Kalamata
  • 8 triunghiuri branza topita
  • 1 ardei kapia rosu
  • putin oregano uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Drojdia se pune intr-un castron impreuna cu putina sare si 1/2 lingurita zahar.

Amestecam pena se lichefiaza drojdia.

Adaugam apoi bucatelele de masline, apa calduta, fulgii de ovaz. Amestecam.

Adaugam la final faina semi, framantam un aluat elatic in care incorporam 2 linguri ulei de masline.

Impartim aluatul in doua, apoi ungem doua tavi rotunde cu ulei, intindem cu degetele aluatul in tavi.

Ungem aluatul cu ketchup de casa, asezam masline, bucati de ardei kapia,cascavalul feliat,  bucati de branza topita.

La final presaram cascaval ras si putin oregano uscat.

Dam tavile la cuptor pentru 15 minute la 200 grade, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Scoatem pizza coapta din cuptor, portional si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza din aluat cu masline si fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

14.05.2016, 07:38

Interesantă!

dantes 1

14.05.2016, 09:04

Buna!

mihaelar63 1

15.05.2016, 01:19

Ce-mi place !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza pe pâine