Pizza de casa

de Cofetarul Vesel in Pizza, 9 Sep 2017 | 2307 vizualizari

 

Este o reteta de pizza foarte buna.Toppingul acestei pizze este foarte diversificat. Poti pune multe ingrediente. Rezultatul este unul pe masura. Va recomand cu drag, aceasta reteta!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 380 de grame de faina250 mililitri apa
  • 50 mililitri ulei
  • 1 lingura sare
  • 25 de grame de drojdie
  • Topping:
  • 200 mililitri de sos de rosii
  • 3 bucati de carnat(200 de grame)
  • o bucata de sunca(150 de grame)
  • un ardei gras
  • 100 de grame de masline
  • o punga de legume congelate
  • o bucata de cascaval (250 grame)
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Aluat: Punem faina cu sarea intr-un bol, amestecam drojdia cu apa si o turnam peste faina. Apoi incepem sa formam aluatul. Punem uleiul in aluat si continuam sa-l framantam. Putem sa mai punem faina in aluat, daca este nevoie.

Dupa ce am framantat bine aluatul, il acoperim cu o folie de plastic si il lasam la dospit timp de 25 de minute. Cat timp aluatul creste, vom taia in bucati mici carnatii, sunca, maslinele si ardeiul gras. Apoi vom da pe razatoarea mare cascavalul si-l vom pune intr-o farfurie.

Dupa ce aluatul a crescut, il punem pe masa de lucru, (pe care o ungem  cu putin ulei) si incepem sa-l intindem cu sucitorul, pentru a forma blatul de pizza. Punem blatul de pizza int-o tava (unsa cu ulei si pudrata cu faina), apoi intindem sosul de rosii pe blat, adaugam carnatii, sunca, legumele congelate (mazare, telina, pastarnac, fasole verde, rosii, ardei rosu, ceapa alba), ardeiul gras, maslinele si cascavalul. Punem pizza la copt, la cuptorul preincalzit, la 180 grade C, timp de 25 de minute.

Dupa ce pizza s-a copt, o lasam la racit 5 minute, apoi o taiem in felii si o putem servii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panzerotti