Pizza de casa

de miremirc in Pizza, 17 Mai 2012 | 66451 vizualizari

 

Nicaieri nu este mai buna o pizza, decat acasa, cu ingrediente bine alese, preparata cu drag pentru familie. Va prezint reteta mea pentru pizza de casa.

 

INGREDIENTE

Aluat :

  • 500 g faina
  • 12 g drojdie proaspata,
  • 300 ml apa calduta
  • 1 lgt rasa sare
  • 1/2 lg zahar

Ingrediente :

  • 3 oua
  • 4 lg smantana ketchup
  • salam
  • sunca
  • mozzarella
  • cascaval ras
  • masline
  • rosii cherry
  • busuioc
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Aluat pentru pizza de casa : drojdia proaspata o amestecam cu zaharul pana se lichefiaza, adaugam putina apa calduta si putina faina. Lasam la dospit 15 minute.   Faina o cernem intr-un bol, punem peste ea sarea, maia-ua si apa calduta treptat. Framantam pana obtinem un aluat omogen.

Salamul, sunca, mozzarella si rosiile serii le taiem ca sa le avem pregatite.

O tava (d=40 * 30 cm) o ungem cu putin ulei si intindem cu mainile aluatul pentru pizza de casa. Deasupra ungem cu ketchup. Peste, asezam salamul taiat rondele subtiri, sunca taiata cubulete sau taiata felii, mozzarella bucati,masline kalamata. Turnam ouale amestecate cu smantana , busuiocul uscat si oregano. Asezam si cateva feliute de rosii cherry. Radem cascavalul prin ochiurile mari de la razatoare .

Dam la cuptor pana ce pizza de casa se rumeneste deasupra.

Multa pofta ! Este delicioasa !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]