repet si aici ca raspuns la ce-ai postat in pagina de concurs ca sa-ti fie de ajutor: Ryta, scuze ca ma bag in vorba...
Am intrat pe reteta ta dar vad ca e prima ta postare si nu prea esti familiarizata cu regulile de pe aici. La fel am patit si eu la inceput si mi s-a explicat. sper ca nu gresesc...
1. Pizza ta este inca in asteptare, nu a fost moderata. Dupa ce va fi aprobata va aparea pe pagina cu ultimele retete postate. Abia atunci poate sa ti se activeze pizzometrul dar am indoieli deoarece n-ai scris in reteta principalul, cum ca ai folosit catch-up-ul Univer. ai zis doar ceva de bulion parca. Citeste cu atentie regulamentul concursului.
2. Pizza ta trebuie sa fie insotita de cateva poze din timpul prepararii sau macar una in care sa arati ca ai gatit-o cu catch-up-ul Univer
3. Reteta ta ai postat-o din greseala de doua ori dar nu-i bai ca o sterg moderatorii pe a doua
pt putin ...vezi ca ai buton "editeaza reteta" si poti sa mentionezi daca ai folosit catch-up-ul Univer, probabil ca nu ti-ai dat seama ca e necesar sa precizezi asta
ryta ... sper ca nu ne dai sa mancam sapun ca ai scris "Ketchup Unilever" ...Unilever sunt aia cu produsele Dove
deci mai editeaza o data si scrie Univer nu Unilever
fii pe pace ca si eu le comit intr-una, sunt maestra
aaa !!... si vezi ca ai acest catch-up Univer? stiam eu ca nu ti-ai dat seama ca trebuie sa mentionezi
... gata, acu' e aproape bine, cred ca o sa ti se activeze pizzometrul dar data viitoare poate mai pui o poza si din timpul pregatirii, cred eu ca e mai bine asa dar esti la inceput si n-ai stiut
nu-i bai ! eu sunt neatenta si-acu' dar ma mai trag de maneca fetele ....vad ca ai inceput sa folosesti si emoticoanele ; succes si la cat mai multe retete ! pizza place tuturor