Pizza cu sunca de Parma

de Catalina L in Pizza, 5 Mai 2015 | 3960 vizualizari

 

Parma este renumit pentru produsele alimentare sale si traditie bogata gastronomice: Parmigiano Reggiano branza (de asemenea produsa in Reggio Emilia), Prosciutto di Parma (sunca de Parma).
Parma sustine de mai multe feluri de mancare paste umplute ca "tortelli d'erbetta" si "anolini in bulion".

Stiati ca ? : un locuitor din Parma se numeste un Parmigiani.

 

INGREDIENTE

  • 250 g făină
  • 1 pachetel de drojdie uscata
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 linguriță rasa de sare
  • 15 cl de apă
  • sos de rosii, mozarella, sunca de Parma, cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu sunca de Parma:

Am folosit masina de paine : program aluat.

Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea.

După 1 oră si 50 minute aluatul este gata.

Se presara masa cu faina, se intinde foaie si se pune in tava unsa.

Peste aluat se pune sosul de rosii de casa (l-am mixat inainte) vezi reteta aici

Adăugați mozzarella, puneti jambonul de Parma si presarati mult cascaval ras.

Puneti în cuptorul incins pentru 20-30 minute.

Simplu si bun.....

 

Pofta Buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu sunca de Parma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu faina neagra