Ingredientele sunt pentru doua tavi mari de pizza.
Aluat:
Topping:
Prima data se face aluatul. Eu am pus toate ingredientele in vasul mixerului , am lasat la procesat 6-7 minute dupa care am rasturnat aluatul intr-un bol curat uns cu putin ulei si l-am lasat la crescut o ora si jumatate. Daca nu aveti mixer se framanta aluatul cu mana pana rezulta o coca moale si nelipicioasa.
Topping-ul il puteti modifica in functie de gusturile si preferintele voastre. Pieptul de pui l-am taiat cubulete mici si l-am pus intr-o tigaie la prajit in 2 linguri de ulei incins. Am condimentat cu sare si piper.
Ciupercile le-am taiat in lamele subtiri si la fel ca si puiul le-am gatit cateva minute cat sa scada si sa se evapore zeama lasata. Am presarat sare si piper si peste ele.
Asamblare: Dupa ce aluatul a dospit, se imparte in doua parti egale si se intinde pe rand cate o foaie de marimea tavii de la cuptor. Se impart in doua parti si ingredientele pentru topping. Am pus aluatul 5 minute in cuptorul incins pana cand a facut o crusta subtire deasupra. Am scos tava din cuptor si am pus topping-ul. Sosul de rosii distribuit uniform, ceapa taiata solzisori, ardeiul taiat fasii subtiri, ciupercile, carnea, porumbul si la final cascavalul razuit.
Se introduce pizza in cuptor si se lasa la copt 15-20 de minute la 175 grade cuptor cu ventilatie.
Se serveste calda cu sosul preferat si cu mare pofta.