Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus

de SENO in Pizza, 15 Oct 2011 | 6687 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat :

  • o jumatate de margarina
  • 2 linguri de smantana
  • o cescuta de lapte 
  • sare
  • o lingurita de praf de copt stins cu o lingura de suc de lamaie sau cu otet 
  • faina

Pentru umplutura : 

  • ceapa 
  • masline
  • ciuperci pleurotus
  • porumb ( eu am folosit din conserva )
  • branza telemea
  • salam
  • carnaciori afumati
  • 3 oua
  • 2 linguri de bulion sau pasta de rosii
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana cand acesta se desprinde de pe mana,se face o cocuta elastica si se pune la frigider pana pregatim ingredientele pentru umplutura.

Pentru umplutura se taie salamul si carnaciorii felii,ceapa se curata si se taie si ea,ciupercile se spala si se taie dupa preferinte,maslinele se curata de samburi iar branza se da pe razatoare.Se unge cu ulei tava in care vrem sa pregatim pizza,se pune foaie de aluat,apopi ceapa,salamul si carnaciorii,ciupercile,maslinele,branza si porumbul. Deasupra se bat cele 3 oua,se amesteca cu 2 linguri de bulionsi sare si se toarna peste pizza.

Se da la cuptorul incins dinainte cam 30-35 de minute.Daca puneti mai multe ingrediente si pizza e mai groasa trebuie lasata mai mult.

Cand e gata trebuie sa fie rumena si frumoasa pe deasupra asa cum se vede in poze :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza 4 formaggio