M-am inspirat de aici:https://www.bucataras.ro/retete/pizza-cu-blat-de-paine-toast-83848.html
Am adus modificari dupa produsele avute in bucataria mea, am venit un pieptul de curcan crescut in ograda mea, cu legume din gradinita mea si cu multa iubire presarata peste ea:)
Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in putin ulei; cand ceapa este rumena, se adauga pieptul de curcan tocat cuburi si se prajeste pana se rumeneste frumos.
Se pune in tava hartie de copt, feliile de paine trecute prin suc de rosii, se adauga pieptul de curcan prajit, ardeii tocati marunut, ouale batute spuma, cascavalul ras, se orneaza cu rosii si felii de ardei, dupa care se da tava la cuptor la foc potrivit. Cand este gata si mirosul de pizza iti gadila narile, se opreste focul.
Este bine sa fie servita cu putin ketchup picant chilli sau fara, dupa preferinte.
Sa aveti pofta, dragilor!
1
pizza
2
natural