Nu mananc pizza,dar prestez la greu.....
Blat: Faina am cernut-o intr-un castron, in mijloc am sfaramat drojdia, am adaugat sarea si zaharul, apoi laptele caldut si am inceput sa omogenizez. Dupa ce am omogenizat aluatul am inceput sa framant adaugand uleiul de masline, am framantat cca 15 minute, apoi am lasat la crescut 1 ora.
Umplutura: Am taiat salamul cubulete mici, ceapa am maruntit-o, ardeiul l-am taiat in cubulete, toate acestea le-am pus la calit, pana s-a inmuiat ardeiul. Scurgem ciupercile si le maruntim, scoatem samburii de la masline si le maruntim. Ingredientele calite le-am amestecat cu ciupercile, maslinele si cele doua oua.
Dupa ce a crescut aluatul il impartim in doua. Am folosit doua forme, una de ceramica mai mare si una de teflon mai mica. Am uns formele cu ulei, am intins aluatul si apoi umplutura, peste umputura am ornat cu cascaval. Am bagat formele la cuptor. Aici depinde de cuptorul fiecaruia, eu le-am tinut aproximativ 1 ora, presiunea la gaze fiind mica...