Pizza cu ceapa rosie si salam de porc

de Constelatialeu in Pizza, 20 Sep 2014 | 5984 vizualizari

 

O sa ma transform intr-o pizzareasa si culmea e ca eu nici nu mananc asa ceva sau sa recunosc,rup un coltisor,ala ,cel mai crocant.....

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • cca 700 g faina
  • 50 g drojdie proaspata
  • 20 g zahar
  • 10 g sare
  • 200 ml apa calduta
  • 100 ml ulei
  • Umplutura
  • 300 g salam de porc
  • 5 cepe rosii,potrivite
  • 2 oua
  • 200 g cascaval
  • 20 masline naturale
  • kechup
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ceapa rosie si salam de porc:

Aluat : Intr-un castron asezam faina cernuta,facem in mijloc loc si punem drojdia sfaramata,adaugam sarea si zaharul si putina apa calduta si amestecam.Lasam cateva minute sa creasca maiaua.Dupa ce si-a dublat volumul incepem sa incorporam faina si sa turnam si restul de apa,pana obtinem un aluat omogen,adaugam si uleiul si incepem sa framantam cca 20 min,apoi acoperim castronul cu un servet si lasam s acreasca,cca 1 ora.

Umplutura : Curatam si taiem ceapa marunt.salamul il taiem cubulete mici si impreuna cu ceapa punem la calit pentru cca 15 min.Separata taiem maslinele marunt iar cascavalul cubulete.Camd ceapa si salamul s-au calit le punem intr-un castron,adaugam cele 2 oua,maslinele si cascavalul si omogenizam.

tapetam o tava cu hartie de copt,intindem aluatul si desupra punem umplutura."Stropim'' cu kechup deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit,pana oncepe sa se rumeneasca si aluatul este copt.Se serveste atat calda cat si rece.Sa aveti pofta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ceapa rosie si salam de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.09.2014, 21:31

Gherca Daniela 1

21.09.2014, 10:47

ce bine arata!!!

MOKUSKA 1

21.09.2014, 11:32

bravo Cleme, arata demential pizza...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza taraneasca