O sa ma transform intr-o pizzareasa si culmea e ca eu nici nu mananc asa ceva sau sa recunosc,rup un coltisor,ala ,cel mai crocant.....
Aluat : Intr-un castron asezam faina cernuta,facem in mijloc loc si punem drojdia sfaramata,adaugam sarea si zaharul si putina apa calduta si amestecam.Lasam cateva minute sa creasca maiaua.Dupa ce si-a dublat volumul incepem sa incorporam faina si sa turnam si restul de apa,pana obtinem un aluat omogen,adaugam si uleiul si incepem sa framantam cca 20 min,apoi acoperim castronul cu un servet si lasam s acreasca,cca 1 ora.
Umplutura : Curatam si taiem ceapa marunt.salamul il taiem cubulete mici si impreuna cu ceapa punem la calit pentru cca 15 min.Separata taiem maslinele marunt iar cascavalul cubulete.Camd ceapa si salamul s-au calit le punem intr-un castron,adaugam cele 2 oua,maslinele si cascavalul si omogenizam.
tapetam o tava cu hartie de copt,intindem aluatul si desupra punem umplutura."Stropim'' cu kechup deasupra si dam tava la cuptorul preincalzit,pana oncepe sa se rumeneasca si aluatul este copt.Se serveste atat calda cat si rece.Sa aveti pofta....