Pizza cu blat pufos

de robert_b in Pizza, 15 Noi 2014 | 10415 vizualizari

 

O reteta perfecta pentru o zi in care chiar esti binedispus! >:D<
M-am chinuit foarte mult la poze ca sa fie foarte clare,poate poate mi-o garanteaza si mie,Gusti!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • faina cat cuprinde-
  • 1 cub drojdie
  • 2 linguri zahar
  • 2 oua
  • 6 linguri ulei
  • 2 cani cu apa calduta
  • Dressing:
  • 100 gr. carnaciori
  • 200 gr. branza
  • 100 gr. salam de vara
  • 50 gr. cascaval
  • sos de rosii
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat pufos:

Mai intai pregatim toate ingredientele necesare. Apoi, drojdia se freaca cu zaharul pana ce devine lichida. Apoi se adauga ouale si uleiul. Se amesteca bine, dupa care se adauga apa si faina. Compozitia nu trebuie sa fie foarte tare. Aluatul astfel obtinut, se imparte egal in 2 bucati. Se intinde fiecare bucata si se pune in tava, se inteapa cu furculita peste tot. Carnaciori si salamul se taie cubulete. Branza si cascavalul se rad, iar apoi se pune putin sos de rosii pe aluat, dupa care salamul, carnaciorii, branza si cascavalul. Se da la cuptor, la foc potrivit, circa 25-30 minute, sau pana cand devine crocant pe margini.

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice alte ingrediente pentru dressing

2

Cantitatea de aluat este pentru 2 tavi

3

Maslinele se pot adauga optional

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza mamma mia