Amestecam drojdia cu apa calduta si le lasam intr-un bol.In alt bol punem zaharul,sarea,uleiul si apa rece.
Punem faina intr-un alt vas si facem o gropita la mijloc.Turnam alternativ apa calda si apa rece si framantam pana iese un aluat elastic ce nu se mai lipeste de maini.
Cand e gata il facem o bila si il punem intr-un vas curat stropit cu putin ulei de masline.
Acoperim cu un prosop si il lasam sa creasca cam 2h la caldura.
Se tapeteaza cu hartie de copt si punem aluatul in tava.Il ungem cu sos de tomate,condimentam si punem toppingul.
In cazul meu:
salam,sunca,ciuperci,porumb,cascaval.
Se da la cuptorul preincalzit 30-40 min,in functie de cat de rumenita si crocanta vreti sa fie.Eu am lasat 40 dar era mai bine daca o tineam doar 30..ca a iesit cam crocanta.
In ultimele 10 minute punem cascavalul ras.
Se stropeste cu ketckup.
Pofta buna!