Pizza chifla

de adry88 in Pizza, 25 Sep 2013 | 2458 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • sare
  • 1 ou
  • salam
  • rosii
  • cascaval
  • ketchup univer
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza chifla:

Dizolvam drojdia in apa calduta,

Intr-un bol adaugam faina,zaharul,sarea si amestecam,facem gaura in mijloc adaugam drojdia,oul batut si uleiul,treptat adaugam laptele caldut pana rezultam o coca elastica si nelipicioasa,

Acoperim si lasam la dospit

Amestecam ketchap cu condimente dupa gust,

Impartim coca in 2 parti egale,

Intindem intr-o foaie subtire rotunda,adaugam o felie de rosie,un pic de ketchup,1 felie de salam,cascaval ras deasupra,

Repetam operatiunea pana terminam,

Intindem a 2 bucata intr-o foaie subtire si o adaugam deasupra la prima foaie,

Cu ajutorul unui pahar vom face gogosile(umplutura sa fie la mijloc)asigurandu-ne ca marginile sunt inchise bine

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,ungem cu ulei sau 1 ou batut
 si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos,

Servim cu ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza chifla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ghebe