Pizza Canibale

de marcela1979 in Pizza, 28 Sep 2013 | 7796 vizualizari

 

Pentru sotul meu ...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina alba
  • 1 plic drojdie granule
  • 200 ml apa
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare,piper,oregano
  • ketchup univer
  • 100 gr mozzarella
  • 2 crenvusti
  • 150 gr sunca de pui
  • 100 gr salam ardelenesc
  • 100 gr salam de vara
  • 100 de gr slaninuta cu boia cu ceva carne pe ea
  • 1/2 ardei rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Canibale:

Se cerne faina alba se pune drojdia uscata,apa putina sare si se framanta un aluat la care se mai adauga si uleiul de masline.Se lasa la dospit.

Cand a dospit se intinde aluatul intr-o foaie subtire si se pune in tava.Peste aluatul din tava se pune ketchup ,ardeiul gras taiat rondele,se aseaza salamul ardelenesc,salamul de vara crenvusti rondele,fasii de sunca de pui,slaninuta taiata feliute si mozarella razuita.Se da la cuptorul preincalzit circa 20- 30 de minute.

Cand s a copt se serveste calda cu ketchup sau fara .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Canibale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]