Dacă s-a dat startul la pizza, hop și eu, că pofticioși avem destui. De ce se numește a la Robert, deoarece a preparat-o 90 % și am folosit ca și ingrediente mezeluri preferate de el;)
In recipientul masinii de paine se pune apa, faina cernuta, sarea, zaharul, uleiul și drojdia (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care durează 90 de minute.
Între timp se feliază salamul de Sibiu, mușchiul file se taie cubulețe, cașcavalul se rade fin, iar ciupercuțele, dacă sunt întregi se feliază. Se pregatesc tăvile tapetându-le cu foaie de pergament. Dupa ce aluatul a crescut, se pune pe planșeta de lucru presarată cu făină și i se dă forma rotundă de pizza. Se așează în tăvi și se începe montarea pizzei.
Atenție, prima oara se întinde ketchup-ul Univer, apoi se pune un strat de cașcaval ras, din nou ketchup, apoi mușchiul file, feliile de salam și ciupercile. Din nou ketchup si măslinele fără sâmburi, apoi se presară oreagano după gust și la final cașcaval ras. Se introduc pizzele în cuptorul încins in prealabil, se lasă la cuptor cca. 20 de minute.
Poftă bună!
1
întotdeauna ungeți blatul cu ketchup și cașcaval (ras sau felii subțiri) înainte de pune celelate ingredientele, veți obține un blat crocant, dar totodată pufos!