Pizza

de mioritica in Pizza, 12 Mai 2010 | 3728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 1 farfurie de branza
  • 4 oua
  • 300 grame salam sau carnati
  • 300 ml lapte dulce
  • 4 linguri paste de tomate sau bulion
  • cimbru,patrunjel
  • 100 grame masline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Se taie painea felii,cam de un cm,se da prin lapte apoi se aseaza in tava unsa cu putin ulei, una langa alta astfel incat sa nu mai ramana spatiu liber.Intr-un bol mai mare se da branza pe razatoare,se taie salamul bucati ,apoi se pun toate ingredientele,la sfarsit oualele batute si se amesteca bine.Se aseaza peste paine si se baga la cuptor pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

sandytza 1

13.05.2010, 11:13

Mama facea mai demult pizza cu paine si tare buna iesea. Si asta trebuie sa fie buna

mioritica 1

13.05.2010, 21:23

cu siguranta este buna sandytza

elena1988 1

24.02.2011, 09:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pisaladiere (tarta cu ceapa si ansoa)